Cancer

Tratament Naturist CancerCosul meu (0 produse - 0 RON)  

Tipuri de Cancer

Despre Cancer


Daca va place acest site votati-ne pe google.

Cancerul paratiroidian

Una dintre cele mai rare forme de cancer o reprezinta cancerul paratiroidian, astfel incat unul dintre 5000 de persoane care sufera de afectiuni ale glandelor paratiroide, poate dezvolta acest tip de cancer. Nu este o forma agresiva de cancer, motiv pentru care nu produce moartea pacientului si este intalnit la persoanele care au atins pragul de  40 de ani. Totodata, este raspandit egal, atat la barbati, cat si la femei.

Glandele paratiroidiene sunt situate in spatele glandei tiroide, sunt patru la numar si au o forma ovala. Desi sunt de mici dimensiuni, masurand 5 milimetri in inaltime, 4 milimetri in latime si unul in inaltime, cu o greutate de 0,3 grame, au o functie extrem de importanta, fiind insarcinate cu echilibrarea calciului si a fosforului. Calciul joaca un rol important in controlarea nervilor si a muschilor, iar daca nivelul de calciu din sange este scazut, glandele tiroide secreta hormonul prathormon (PTH), cu rolul de a creste concentratia de calciu din sange, dar contribuie si la realizarea unui echilibru intre calciu si fosfor.

Uneori sunt suspectati de cancer paratiroidian persoanele care prezinta un nivel crescut de calciu in sange, insa fara sa sufere de aceasta forma de cancer. De asemenea, marea majoritate a tumorilor de cancer paratiroidian sunt benigne, formele maligne fiind extrem de rare.

Prezinta un risc mai mare de a dezvolta cancerul paratiroidian, cei care sufera de neoplazie endocrina multipla, aceasta fiind o afectiune caracterizata de prezenta unor adenoame la nivelul a doua sau mai multe glande endocrine si este o afectiune ereditara.  Totodata, expunerea la radiatii reprezinta o alta cauza a acestui tip de cancer.

Simptomele producerii unei cantitati crescute de hormon paratiroidian sunt urmatoarele: tulburari ale somnului, durere in oase, inflamarea pancreasului, slabiciuni ale muschilor, un nivel crescut de claciu in sange, stari de voma, ulcer gastric, pietre la rinchi, stari de nervozitate sau de oboseala si constipatie. In cazul existentei unei tumori paratiroidiene, pacientul poate prezenta o excrescenta sau o umflatura la nivelul gatului.

Este foarte adevarat ca putini sunt cei care dezvolta cancerul paratiroidian si prezinta unul dintre simptomele mentionate mai sus, astfel incat sunt cazuri in care existenta tumorilor paratiroidiene nu prezinta niciun simptom. Bineinteles, oricare dintre aceste simptome poate indica si alte afectiuni decat cancerul, insa este recomandat sa se consulte un specialist daca acestea exista.

Tratamentul utlizat pentru tratarea cancerului paratiroidian consta atat in interventie chirurgicala, prin extirparea cancerului si a testului afectat, fie radioterapia, chimioterapia avand efecte limitate. Chiar daca tratarea cancerului paratiroidian a avut un bun rezultat, este bine ca in fiecare an sa se efectueze un control medical, pentru a vedea daca a recidivat, deoarece pentru o perioada de 30 de ani de la tratare, acest tip de cancer poate sa reapara.

Chiar daca exista persoane care prezinta simptomele cancerului paratiroidian, de cele mai multe ori acestea indica o cu totul alta afectiune, numarul celor care sufera de acest tip de cancer fiind foarte mic, iar tratarea lui inregistrand reusite.


Produse Anti-Cancer


Olimpiq StemXCell 50% 60/60 capsule


Olimpiq StemXCell 50% 30/30 capsule


Olimpiq StemXCell 175% 30/30 capsule


Olimpiq StemXCell 175% 60/60 capsule


Flavin 7 Sirop 500ml


Flavin 7 Hidrogen 16 x 100 ml


Rezveratrol 250 capsule


Rodie 250 capsule


PVG Ganoderma Lucidum 250 capsule


Pachet Celule Stem Forte - 1 luna


Pachet Celule Stem Forte - 2 luni


Pachet Celule Stem - 1 luna


Pachet Celule Stem 2 luni


Artemisinin


Pachet Complet Cancer 1 Luna


Pachet Forte Complet pentru Cancer 1 Luna


Pachet Complet Cancer 2 Luni


Pachet Forte Complet pentru Cancer 2 Luni


Celule Stem 2 Stimulari 2 luni


Canticer 1 luna


Canticer


Canticer 2 luni


Canticer 3 luni


Canticer 4 luni