Invinge cancerul cu forta naturii!

Testimoniale produse cancer

Canticer
"Sotia mea a fost diagnosticata cu cancer ovarian cu metastaze pe uter, ni s-au recomandat 8 sedinte de chimioterapie. Sotia mea nu era intr-o stare foarte buna, era slabita nu avea pofta de mancare si abia daca mai reuseam sa o ridic din pat. Am inceput sa citesc pe net si am ajuns la produsul canticer. Am sunat la numarul afisat pe ecran, am vorbit cu o doamna care mi-a povestit despre produs si despre cum actioneaza si cum trebuie administrat. M-am hotarat sa iau pachetul canticer pentru 3 luni de zile ca sa stiu ca am exact pentru perioada minima. Acum aproape la 3 luni de zile de administrare Canticer am fost la tomograf si se pare tumora a disparut si au inceput sa se retraga si din metastaze. Rezultatele sunt minunate si o sa continuam administrarea cu canticer chiar pana la un an de zile. Sotia mea acum este bine, are un tonus bun si chiar plecam in vacanta de sarbatori, acum 3 luni nici nu se mai ridica din pat, deci eu o consider o minune. Multumm canticer!"


"Folosesc pentru tatal meu de 10 luni foarte multe produse de la Vita Crystal. Olimpiq StemXcell, PVG, Flavin7, germeni de morcov, varza rosie, Cytoflavin, vitamina C Ester, seleniu, Cr, vitamina E, Germeni de dovleac, Trace Minerals84M. Dupa 4 luni ii disparuse cancerul. Dupa inca 3 luni s-a intors. Acum nu mai stiu ce se intampla, vom mai merge in ianuarie la un control. Cu mentiunea ca nu a facut nici un alt tratament pentru cancer, nici macar nu stie ca are. M.A. din Bucuresti."


"Folosesc pentru tatal meu de 10 luni foarte multe produse de la Vita Crystal. Olimpiq StemXcell, PVG, Flavin7, germeni de morcov, varza rosie, Cytoflavin, vitamina C Ester, seleniu, Cr, vitamina E, Germeni de dovleac, Trace Minerals84M. Dupa 4 luni ii disparuse cancerul. Dupa inca 3 luni s-a intors. Acum nu mai stiu ce se intampla, vom mai merge in ianuarie la un control. Cu mentiunea ca nu a facut nici un alt tratament pentru cancer, nici macar nu stie ca are. M.A. din Bucuresti."

PVG Ganoderma Lucidum 250 capsule
"Sunt operata de cancer de col.In urma radio-terapiei analizele au iesit destul de proaste. Fierul s-a rezolvat cu injectiile pe cale le-am facut in spital dar valoarea leucocitelor,eritrocitelor era din ce in ce mai mica. Am aflat de PVG-ganoderma lucidum si dupa o luna de tratament ( 2/zi ) valoarile au crescut aproape de limita inferioara si dupa alta luna ( timp in care am luat si OLIMPIQ STEMXCELL ) am ajuns la normal . In plus oboseala a disparut, puterea de concentrare a crescut, starea psihica in general s-a imbunatatit . Mentionez ca iau in continuare PVG - de 4 luni .D.Daniela din Pitesti."

Flavin 7 Hidrogen 16 x 100 ml
"Sotul meu, acum in varsta de 70 ani, a fost operat acum 3 ani si jumatate de cancer de colon si dupa 4 serii de citostatice a slabit 20 kg,a facut hemoragie digestiva difuza, afte in gura (stomatita), nu mai putea vorbi,sughita sonor la fiecare respiratie, nu mai putea vorbi si inghiti,avea tensiunea 8/4, fiind externat. A consumat aloe vera care i-a refacut aparatul digestiv si i-a vindecat hemoroizii, la scurt timp dupa externare a inceput sa consume Flavin7 - 15ml, PVG-ganoderma lucidum -2 cps/zi, Silymarin -1cps/zi, pe care le consuma si acum. Dupa numai trei luni si-a reluat activitatea, conducand masina peste 250 km. Rezultatele analizelor ies bune, nu au aparut alte tumori, i-au disparut de mult carceii si nodulii de pe vasele de sange de pe gambe, acum poate merge mult pe jos (inainte dupa 10-15 minute de stat in picioare trebuia sa se aseze),i s-a normalizat tensiunea arteriala, analizele hepatice sunt bune, parul care ii cazuse i-a crescut saten aproape complet fata de argintiu cum era, este mai vioi decat inainte, mai energic. Trei persoane de sex masulin, varstnice, plus sotul meu, care aveau probleme cu prostata si se trezeau de 3-4 ori pe noapte, dupa utilizarea Germenilor de seminte de dovleac se trezesc doar o data."

PVG Ganoderma Lucidum 250 capsule
"Am comandat de la Dvs de doua ori (anul acesta) produsele: PVG-Ganoderma Lucidum si germeni de grau (pentru matusa mea care a fost diagnosticata cu cancer la san). In urma folosirii acestor produse am observat diminuarea carcinoamelor mamare, fapt dovedit prin ecografia mamara efectuata la CLUJ."

PVG Ganoderma Lucidum 250 capsule
"Tatal meu in varsta de 65 de ani a fost diagnosticat cu ciroza hepatica cauzata de un virus B, encefalopatie, icter avansat si ascita (lichid in abdomen), afectiuni instalate de 6-7 ani. I-am administrat Olimpiq StemXCell 75% 1 stimulare/zi, Flavin7 sirop 20 ml/zi si PVG Ganoderma Lucidum 2/zi. Dupa primele 4 luni de tratament rezultatele analizelor de sange s-au imbunatatit simtitor: bilirubina a scazut, albuminele si trombocitele sunt apropiate de valori normale, iar lichidul din abdomen s-a redus considerabil. In prezent tata este o persoana activa, plina de energie si vom continua tratamentul. Va multumim !"


"In urma cu ceva timp sotia mea afost diagnosticata cu metastaza osoasa si pleurezie plumonara. Va spun sincer ca eram terminat. Multumesc lui Dumnezeu ca am intilnit produsele Vita Crystal, si anume Flavin7, Olimpiq StemXCell si coenzima Q10 folosita de 3 luni si se simte mult mai bine. B. Titi."

Olimpiq StemXCell 50% 60/60 capsule
"Diagnostic: ciroza toxica, cu analize alterate (Bilirubina, uree, creatinina, GGT). Urmeaza program astfel: Olimpiq StemXCell - 1 stimulare/zi, Flavin7 - 4 tb/zi, PVG - 4 tb/zi, Germeni de morcovi - 3 tb/zi. Analizele s-au normalizat, iar starea bolnavului s-a ameliorat vizibil."


"Bolnava diagnosticata cu: ciroza hepatica cu virus B si D, ascita si icter mecanic. Foloseste produsele: Olimpiq StemXCell - 2 stimulari/zi (timp de 3 luni), PVG - 4 tb./zi, Flavin7 - 4 tb./zi, Aminoarginin - 2 tb./zi. Ascita s-a remis si analizele s-au normalizat. Efectueaza in continuare programul susmentionat."


"Bolnavul a fost diagnosticat cu: ciroza hepatica cu virus B si D. Efectueaza programul cu INTERFERON si RIBAVIRINA, alaturi de care ia si produsele VITA CRYSTAL: Olimpiq StemXCell - 2 stimulari/zi, Aminoarginin - 2 tb./zi, Flavin7 - 4 tb./zi, Resveratrol - 2 tb./zi. Acestea il ajuta s asuporte mai bine tratamentul cu Interferon, analizele incadrandu-se acum in valori normale. Continua ambele programe."


"Diagnostic: ciroza toxica decompensata, icter mecanic, insificienta renala; ascita. I s-a recomandat paracenteza, pe care bolnavul a refuzat-o. Ia tratament alopat, alaturi de care foloseste si produsele VITA CRYSTAL: Olimpiq StemXCell - 2 stimulari/zi, PVG - 4 tb./zi, Flavin7 - 4 tb./zi, Resveratrol - 2 tb./zi, Aminoarginin - 2 tb./zi, Aloe vera - 4 tb./zi. Dupa o luna lichidul s-a remis, analizele imbunatatindu-se. Valorile anterioare ale analizelor erau: GGT = 2800u, TGP = 600u, uree = 2 mg. In prezent, valorile analizelor sunt urmatoarele: GGT = 120u, TGP = 60u, uree = 0,70 mg. Starea generala a bolnavului este vizibil imbunatatita, acesta continuand progeamul si in prezent."


"Bolnava diagnosticata cu mastoza chistica bilaterala si dureri menstruale. A luat OlimpiqStemXCell 1 stimulare/zi si Flavin7 sirop 20 ml/zi (timp de 2 luni). La urmatorul control, nodulii s-au remis si durerile au disparut. Starea generala de sanatate a bolnavei s-a ameliorat simtitor."

Olimpiq StemXCell 175% 30/30 capsule
"Bolnavul a fost diagnosticat cu ciroza hepatica decompensata (virus C), ascita. Tabloul clinic evidentia: edeme la membrele inferioare, greata, insomnii, scaderea poftei de mancare, ameteli. Impreuna cu tratamentul alopat a luat Olimpiq StemXCell (75%) - 1 stimulare/zi, PVG-ganoderma lucidum 2+2 tb/zi, Flavin7 capsule 2+2 tb/zi. Dupa 3 saptamani, edemele au inceput sa se reduca, greata a disparut si i-a revenit pofta de mancare, somnul a devenit reconfortant. Starea generala s-a ameliorat si - in continuare - urmeaza acelasi program."


"Diagnostic: tumora colon (operata). In anul 2007 s-a produs o hemoragie interna, in urma careia s-au administrat transfuzii sanguine si tratament alopat, urmarea acestora fiind aparitia uni grad de insuficienta renala (uree, creatinina cu valori mari). S-a administrat Olimpiq StemXCell si Flavin7 capsule timp de 6 luni, dupa care starea generala a bolnavului s-a imbunatatit, analizele normalizandu-se. Dupa o pauza de jumatate de an, bolnavul a reluat administrarea peoduselor Vita Crystal, fiind convins ca aceste produse l-au ajutat foarte mult sa-si restabileasca starea de sanatate."


"Diagnostic: leucemie acuta stadiul III (leucocite=24.000, Hg=9 gr.). Se efectueaza chimioterapie, alaturi de care am administrat Olimpiq StemXCell, Flavin7+ capsule timp de 9 luni, pana in prezent. Se face remisie din stadiul III in stadiul I, cu leucocite=4.000, Hg=12 gr., cu stare generala foarte buna."

Olimpiq StemXCell 175% 60/60 capsule
"Diagnostic: neoplasm ovar stang stadiu III B - operat, carcinomatoza peritoneala. Se administreaza tratament chimioterapic (perfuzii, transfuzii). Concomitent cu acesta se administreaza Olimpiq StemXCell, Flavin7 capsule, PVG-ganoderma lucidum. Evolutie favorabila, iar la ultimul control (19.06.2009), tablou clinic, analize, starea bolnavei sunt foarte bune."

Flavin 7 Hidrogen 16 x 100 ml
"Bucuresti, acum in varsta de 70 ani, a fost operat acum 3 ani si jumatate de cancer de colon si dupa 4 serii de citostatice a slabit 20 kg, a facut hemoragie digestiva difuza, afte in gura (stomatita), nu mai putea vorbi, sughita sonor la fiecare respiratie, nu mai putea vorbi si inghiti, avea tensiunea 8/4, fiind externat. A consumat aloe vera care i-a refacut aparatul digestiv si i-a vindecat hemoroizii, la scurt timp dupa externare a inceput sa consume Flavin7 - 15ml, PVG-ganoderma lucidum -2 cps/zi, Silymarin -1cps/zi, pe care le consuma si acum. Dupa numai trei luni si-a reluat activitatea, conducand masina peste 250 km. Rezultatele analizelor ies bune, nu au aparut alte tumori, i-au disparut de mult carceii si nodulii de pe vasele de sange de pe gambe, acum poate merge mult pe jos (inainte dupa 10-15 minute de stat in picioare trebuia sa se aseze), i s-a normalizat tensiunea arteriala, analizele hepatice sunt bune, parul care ii cazuse i-a crescut saten aproape complet fata de argintiu cum era, este mai vioi decat inainte, mai energic. Trei persoane de sex masulin, varstnice, plus sotul meu, care aveau probleme cu prostata si se trezeau de 3-4 ori pe noapte, dupa utilizarea Germenilor de seminte de dovleac se trezesc doar o data."

Flavin 7 Hidrogen 16 x 100 ml
"Ma numesc Ana-Maria Petean, am 45 de ani si in urma cu 6 ani mi-am descoperit un nodul la san. Am facut investigatii la Clinica de Oncologie Cluj-Napoca si periodic faceam mamografii. In urma cu un an si jumatate am descoperit produsele Vita Crystal si am incepus sa folosesc Flavin7, PVG-ganoderma lucidum si vitamina C ester. Am observat ca nodulul incepe sa scada. Am facut si alte analize si nu mi-au iesit foarte bune, aveam colesterolul si trigliceridele marite si aveam probleme cu glanda tiroida. Am incepus sa folosesc Kendermag (seminte de canepa), germeni de hrenita si Coenzima Q10. Dupa 5 luni mi-am repetat analizele si au iesit foarte bune. Ma bucur mult ca v-am descoperit si pot sa recomand produsele d-voastra. Mai am o experienta cu Relaxetin. Sotul meu foloseste acest produs si se simte foarte bine. Avea un somn foarte agitat, dar de cand foloseste Relaxetin doarme foarte bine si se trezeste odihnit inainte sa sune ceasul. Va multumesc ca existati!"

Flavin 7 Sirop 500ml
"Am cumparat Flavin7 pentru mama mea, care are un cancer de parotida stanga operat, pentru care a utilizat Flavin7 sirop, reusind sa stabilizeze pana in prezent evolutia cancerului. In acest moment sunt foarte multumit de acest produs, voi continua tratamentul cu Flavin7"

Flavin 7 Sirop 500ml
"Diagnostic: tumora mamara operata (iradiata) si sindrom depresiv. Program: Flavin7 -4 capsule/zi, PVG Ganoderma Lucidum - 4 capsule/zi, Germeni de grau - 3 capsule/zi, Relaxetin forte - 2 capsule/zi. Bolnava si-a recapatat pofta de viata, la momentul actual (a treia luna de program) se odihneste bine, disparandu-i teama de boala. continua programul."

Flavin 7 Sirop 500ml
"Sunt in varsta de 64 ani si in urma cu 5 luni am fost diagnosticat cu cancer de gr1 la prostata, avand val psa 12.5.Am inceput un tratament hormonal, germeni de seminte de in, de dovleac, si Flavin7 cate 40ml in prima luna, apoi cate 7ml, precum si germeni de brocoli 3 capsule pe zi. Mentionez ca m-au ajuat foarte mult produsele dvs sa-mi mentin energia si vitaliatatea. Acum mi-a iesit psa-ul 0.1, initial am crezut ca e o greseala dar sunt convins ca un rol major le-au avut produsele dvs."

Flavin 7 Sirop 500ml
"Ma numesc F.Elena, nascuta la 3.ian.1950, Chisinau, Republica Moldova. In anul 2002 mi s-a depistat cancer al glandei mamare in partea stanga. Mi s-a propus operatie in urma careia au inlaturat sanul stang. Am facut radioterapie si chimioterapie. Mi s-a spus ca sunt foarte bine, si nu am de ce sa-mi fac griji, ca problema s-a terminat. In 2003-2004 investigatiile au fost foarte bune, faceam investigatii de 2 ori pe an. In 2005 mi s-a depistat cancer la sanul drept si iar mi-au propus operatie, pe care am refuzat-o. In 2006-2007 fara schimbari spre bine, iar boala progresa. In 2008 am inceput tratamentul naturist, care a stopat dezvoltarea tumorii. In primavara 2009 am inceput administrarea produselor naturiste de la Institutul de Cercetare „Vita Crystal” Ungaria, timp de 6 luni. Dupa ce am facut investigatii, medicii nu au depistat cancer (tumoare), fapt dovedit prin ecografia mamara efectuata la Chisinau, Spitalul Oncologic, la care medicii nu au putut comenta tratamentul naturist. Produse folosite: Flavin7, PVG-Ganoderma Lucidum, Olimpiq StemXCell, Zinc, Seleniu. "

Flavin 7 Sirop 500ml
"Soţul meu are 43 de ani şi a fost diagnosticat in urma cu 2,5 ani cu carcinoma nediferenţiat la amigdala dreapta, tumoare cu un diametru de aproximativ 3,5 cm. Imediat dupa diagnosticare a inceput sa ia de 2ori pe zi cate 20 ml din siropul Flavin7. A urmat un tratament de chimioterapie şi radioterapie de 6 luni, timp in care lua şi siropul Flavin7. Ceea ce va pot spune cu certitudine este ca efectele secundare ale tratamentului de chimioterapie nu s-au manifestat cu aceeaşi intensitate ca la alţi bolnavi cu acelaşi tip de cancer pe care i-am intalnit. Starea fizica şi psihica a soţului meu era cu mult mai de buna faţa de alţi bolnavi. Mulţi dintre bolnavii pe care i-am intalnit şi au vazut starea soţului meu au inceput sa ia Flavin7. Pe durata tratamentului de radioterapie cand nu mai putea inghiţi siropul pentru ca avea arsuri in gat lua capsule de Flavin7. Dupa cele 6 luni de tratament la controlul CT (Computer – Tomograf), medicul oncolog a constatat ca tumoarea a disparut. El continua sa ia siropul Flavin7 dar in cantitaţi mai mici. Acum se simte foarte bine, peste doua luni vom merge la controlul periodic de un an. Sunt convinsa ca şi datorita acestui produs, soţul meu şi-a revenit şi recomand tuturor bolnavilor de cancer şi nu numai, daca au posibilitatea sa consume acest produs care are efecte atat de benefice asupra organismului."

Canticer
"Diagnostic Cancer pulmonar stâng cu nodule bilateral. Declarat cancer de gradul 4 .Am facut tratament cu citostatice: 33 sedinte la trei saptamani timp de 2 ani si jumatate in Anglia,oncologie. Starea generala a fost buna si mai putin buna. Tomografii cu substanta de control din 3 in 3 luni. Cancerul sa micsorat putin.. Din Decembrie mi-au acordat o pauza de 6 luni, urmat de control tomografic si analize de sange. Dar facusem tratament cu CANTICER 2 luni. Mare le-a fost mirarea Oncologului ca tumoara a mai scazut putin, analizele aproape sau normalizat,creatina marita de la 11 s-a normalizat. Am primit o pauza de inca 3 luni. Ma simt foarte bine, fac plimbari, gimnastica de intretinere de 25 ani pentru sufletul meu, dansez, excursii si alimentatie sanatoasa. Continui sa administrez canticer chiar daca medicii mei nu au aflat nici acum ce miracol s-a intamplat in organismul meu. Va multumesc. "

Olimpiq StemXCell 50% 60/60 capsule
"Sunt operata de cancer de col.In urma radio-terapiei analizele au iesit destul de proaste. Fierul s-a rezolvat cu injectiile pe cale le-am facut in spital dar valoarea leucocitelor,eritrocitelor era din ce in ce mai mica. Am aflat de PVG-ganoderma lucidum si dupa o luna de tratament ( 2/zi ) valoarile au crescut aproape de limita inferioara si dupa alta luna ( timp in care am luat si OLIMPIQ STEMXCELL ) am ajuns la normal . In plus oboseala a disparut, puterea de concentrare a crescut, starea psihica in general s-a imbunatatit . Mentionez ca iau in continuare PVG - de 4 luni"